Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Tottenham Spurs zijn een hard team
01 Aug

Tottenham Spurs zijn een hard team

In het verleden werd Tottenham Spurs niet begunstigd door voetbaldeskundigen omdat hun eigenaren een harde bedrijfsfilosofie hadden: ze wilden dat elke cent die ze staken beloond werd. Dit heeft ertoe geleid dat veel getalenteerde spelers geen Tottenham Hotspur shirt willen dragen omdat het voor hun eigenaren bijna onmogelijk is om hen hoge lonen te bieden.

Vorig seizoen tekenden ze geen nieuwe spelers. Zoveel mensen dachten dat ze zich in een passieve positie zouden bevinden. Maar dit team was echt een moeilijk team. Ze slaagden er nog steeds in om vierde te worden in de Premier League met hun huidige ploeg. Bovendien overwonnen ze veel moeilijkheden en bereikten ze de finale van de Champions League. En hun optreden overschaduwde bijna het Liverpool shirt. Hoewel ze uiteindelijk als tweede eindigden, verbaasden hun prestaties ons allemaal.

Gisteren versloegen ze Bayern München om de Audi Cup-finale te winnen. Hun coach Pochettino is echt een capabele coach. Onder zijn leiding heeft het team een ​​aantal belangrijke onderscheidingen behaald ondanks het gebrek aan financiële steun.