Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Tottenham zal een ander team zijn
22 Nov

Tottenham zal een ander team zijn

Ik weet zeker dat iedereen inmiddels weet dat Tottenham Jose Mourinho heeft getekend als hun nieuwe hoofdcoach. Dit was voor iedereen een schokkend nieuws. Hoewel Mourinho afgelopen december het Manchester United shirt uittrok, geloofde niemand dat dit het einde van zijn coachingcarrière was. Velen verwachtten echter niet dat hij zou tekenen voor Tottenham.

Omdat Tottenham geen genereuze club is. Hun baas, Daniel Levy, heeft de reputatie goedkoop te zijn. Vorig seizoen waren Tottenham zo indrukwekkend in de Champions League dat ze zelfs de finale bereikten. En in de finale kon zelfs het Liverpool shirt hun schittering niet verbergen. Uiteindelijk verloren ze echter van Liverpool, dat blijkbaar meer in het team investeerde. Dus daarna weet ik zeker dat Levy het belang van financiële betrokkenheid bij het team heeft begrepen, en daarom was hij bereid om Mourinho te ondertekenen voor £ 15 miljoen per jaar.

Vervolgens geloof ik dat Mourinho Liverpool zal uitdagen. Hij is altijd een coach geweest die vecht voor het kampioenschap, en zijn vorige carrière heeft dat bewezen. Na zijn aankomst zijn Tottenham voorbestemd om een ​​ander team te zijn.