Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Tottenham zal wraak nemen op Liverpool
27 Oct

Tottenham zal wraak nemen op Liverpool

In de Champions League van vorig seizoen maakte Tottenham Spurs diepe indruk op ons. Aanvankelijk dachten veel mensen niet veel van hen, maar toen hun Tottenham Hotspur shirt in de finale verscheen, was iedereen onder de indruk van hun vasthoudendheid en moed. Hoewel ze uiteindelijk van Liverpool verloren, werden ze nog steeds veel geprezen.

Op de 28e van deze maand speelt de Premier League een langverwachte wedstrijd: Tottenham tegen Liverpool. Er is geen twijfel dat Tottenham in deze wedstrijd wraak zal nemen op Liverpool. Liverpool is een zeer sterke club en staat aan de top van de Premier League-tafel. Daarom is het Liverpool shirt erg populair bij veel fans. De kracht van Tottenham mag echter niet worden onderschat. Hun ploeg is dit seizoen verbeterd omdat ze in het laagseizoen verschillende zeer capabele spelers hebben getekend.

Dus deze komende wedstrijd zal zeker een zeer competitieve zijn. De twee clubs zijn de sterkste clubs in de Premier League. Ze hebben elk veel trouwe fans. Tegen die tijd, wanneer de wedstrijd begint, is het Anfield Stadium zeker vol.