Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Waarom kwam De Ligt bij Juventus?
16 Jul

Waarom kwam De Ligt bij Juventus?

Na lang wachten is de zet van Matthijs de Ligt eindelijk werkelijkheid geworden. Hij besloot uiteindelijk om het Juventus shirt te accepteren. Hij was deze zomer gerekruteerd door verschillende prestigieuze clubs zoals Barcelona, Manchester City en Paris Saint Germain. Dus waarom kwam hij uiteindelijk bij Juventus?

Hoewel hij nog geen 20 is, is hij het afgelopen jaar een sterspeler geworden. Zijn Ajax shirt is een bestseller in de winkel. Hij is uitgegroeid tot een topspeler in drie jaar sinds hij in 2016 bij Ajax kwam. Vorig seizoen leidde hij ajax naar de laatste vier van de Champions League en de Nederlandse titel. Als gevolg hiervan werd hij door veel voetbaldeskundigen beschouwd als een van de beste centrale verdedigers, reden waarom verschillende bekende voetbalclubs hem wilden rekruteren.

Juventus is er echter uiteindelijk in geslaagd hem te ondertekenen. Omdat ze oprecht waren om hem te ondertekenen. En hun topster Cristiano Ronaldo heeft hem ook persoonlijk gerekruteerd, wat hem erg ontroerd maakte.