Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
We hebben een schone halve finale in de America Cup nodig
03 Jul

We hebben een schone halve finale in de America Cup nodig

Argentinië speelde Brazilië in de halve finale van de Copa America van dit jaar. Het was een zeer goed bekeken wedstrijd. Het Argentinië shirt zou dit jaar het kampioenschap winnen. Het was echter een verrassing dat ze met 2-0 verloren aan Brazilië.

Veel Argentijnse fans waren woedend over het resultaat, omdat ze vonden dat de scheidsrechter onrechtvaardig was. Sterker nog, het was. In de voorgaande games van de Copa America gebruikten scheidsrechters vaak VAR om hen te helpen, maar in deze game gebruikten ze het helemaal niet. Daarom was Argentinië-kapitein Lionel Messi woedend op de scheidsrechters. Hij zei: "toen ik het Barcelona shirt droeg, gebruikten ze vaak VAR om beslissingen te nemen, maar in het spel gaven ze het helemaal op, ze gaven duidelijk de voorkeur aan Brazilië."

We hebben een schone Copa America halve finale nodig, niet een getuigd resultaat als dit. Twee van de penalty's van Argentinië werden over het hoofd gezien in de wedstrijd. Als ze eerlijk waren behandeld, geloof ik dat het resultaat heel anders zou zijn geweest.