Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Welk team zal Mourinho vervolgens coachen?
05 Sep

Welk team zal Mourinho vervolgens coachen?

Mourinho is met verlof sinds hij in december door Manchester United is ontslagen. Het is zeldzaam om nu over hem te horen, maar al zijn fans maken zich zorgen over de vraag: welk team gaat hij vervolgens coachen? Veel mensen voorspellen dat hij uiteindelijk het Real Madrid shirt zal dragen, omdat hun huidige coach Zinedine Zidane het team niet heeft geleid tot vooruitgang.

Dat is echter alleen maar speculatie, want de La Liga is net begonnen en het is moeilijk te zeggen of Real Madrid een doorbraak zal maken. Aan de andere kant denken sommige mensen dat hij geschikter is om een ​​ Bayern München shirt te dragen, omdat zijn coachingsstijl geschikt is voor dit stoere team. En het vermogen van hun coach Niko Kovac wordt nu in twijfel getrokken. Hoewel hij het team vorig seizoen naar de Bundesliga-titel leidde, leden ze een verpletterende nederlaag in de Champions League.

Over het algemeen, ongeacht welk team Mourinho zich uiteindelijk aansluit, zal hij enthousiasme in het team injecteren. Hij is een coach met een sterke persoonlijkheid die het potentieel van zijn spelers maximaliseert.