Gratis verzending bij bestelling boven 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Xavi is vereerd dat İlkay Gündoğan bij FC Barcelona komt
09 Oct

Xavi is vereerd dat İlkay Gündoğan bij FC Barcelona komt

De toevoeging van Xavi's aanwinst İlkay Gündoğan kan als het gelukkigste van deze zomer worden beschouwd. Nadat FC Barcelona-middenvelders Frenkie de Jong en Pedri González geblesseerd raakten, nam İlkay Gündoğan de taken op het middenveld van het team over. In de huidige negen ronden van La Liga heeft İlkay Gündoğan bijna altijd in de basisopstelling gestaan, en hij heeft altijd de hele wedstrijd uitgespeeld. Bij de belangrijkste doelpunten van FC Barcelona maakte İlkay Gündoğan twintig belangrijke passes. Nadat Manchester City İlkay Gündoğan verloor, was de kracht van het middenveld aanzienlijk verzwakt, terwijl de kracht van FC Barcelona is verbeterd na de overname van hem.

In het laatste interview zei İlkay Gündoğan gekscherend: hij voelt zich erg moe sinds hij het FC Barcelona shirt heeft aangetrokken, en het schema van La Liga is niet gemakkelijk. Wanneer FC Barcelona de opstelling op volle sterkte niet compleet heeft, moet İlkay Gündoğan rekening houden met veel verantwoordelijkheden, waardoor hij zeker niet zo relaxed zal zijn als Manchester City. Het doel van İlkay Gündoğan is om in de toekomst coach te worden. Hij moet aan meer wedstrijden in andere competities deelnemen voordat hij uiteindelijk besluit zijn geliefde Manchester City shirt uit te trekken en te vertrekken.

Dankzij de inzet van Xavi boekt FC Barcelona stapje voor stapje vooruitgang. In deze ronde van de wedstrijd tussen FC Barcelona en Granada scoorde FC Barcelona-jonger Lamine Yamal zijn eerste doelpunt en werd hij de jongste doelpuntenmaker in de geschiedenis van La Liga. Dit La Liga-record werd opnieuw verbroken door een jonge FC Barcelona-speler. Mensen hopen dat Lamine Yamal, die 16 jaar en 87 dagen oud is, de volgende generatie van het team kan ondersteunen.