Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Zlatan Ibrahimovic is nog steeds een capabele speler
28 Aug

Zlatan Ibrahimovic is nog steeds een capabele speler

Zlatan Ibrahimovic, 38, speelt momenteel voor Los Angeles Galaxy, maar je zou het mis hebben als je dacht dat de veteraan ons nooit meer zou verrassen. Zijn Los Angeles Galaxy shirt is nu een van de symbolen van Major League Soccer, omdat zijn prestaties fans in de Verenigde Staten hebben gefascineerd. Hij is nu de toonaangevende scorer van de Los Angeles Galaxy.

Als gevolg hiervan is hij nog steeds een zeer capabele speler en kan hij nog steeds in de Premier League spelen. We weten allemaal dat hij een Manchester United shirt droeg voordat hij naar de Verenigde Staten kwam. Dus hij heeft nog steeds veel genegenheid voor Manchester United. In zijn meer dan een jaar bij het team heeft hij verschillende belangrijke onderscheidingen voor zichzelf en het team gewonnen. En hij zou ze niet verlaten hebben zonder een ernstig letsel. In een recent interview zei hij dat hij het team miste.

Hij zei: "Als Manchester United me nodig heeft, dan zal ik voor hen spelen. Ik kan nog steeds gemakkelijk in de Premier League spelen en ik denk dat je het met me eens bent. Maar ik speel nu voor Los Angeles Galaxy, dus ik ben Sorry voor dat."